Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Foto: Bali Catamarans

Nyd et glas rødvin i solnedgangen på Bali 5.8 - en ny katamaran med store lounge-områder

De bløde lounge-sofaer har indtaget den 58 fod lange katamaran, der indbyder til sociale sejlture i venners lag. Ombord er også solpaneler for at sikre selvforsyningen ombord.

Af Sara Sulkjær |

Bali Catamarans har fødselsdag. Ti år. En begivenhed, der fejres med manér på det franske værft, der i forbindelse med jubilæet lancerer deres nye flagskib, Bali 5.8: 

- Denne majestætiske, sejlende katamaran indleder en ny æra inden for luksuskatamaraner. Bali 5.8 kombinerer alle Bali-innovationerne og byder på store, luksuriøse rum og et imponerende niveau af komfort med et lysende og raffineret design, fortæller Bali Catamarans på deres hjemmeside.

Lounge med udsigt

Ombord på værftets nye flagskib åbner en stor dør opholdsrummet ud til havet, mens cockpittets forreste del er udsmykket med et rummeligt sofa-arrangement og brede skydevinduer.

Vinduer, der lader lyset trænge ind og samtidig baner vejen for en fin udsigt over havet.

Også på flybridgen er der dækket op til hyggelige timer på vandet med en lounge, ligesom det er muligt at sænke skuldrene og lade sig bade i solens stråler. 

Vedvarende energi ombord

Det er ikke kun på luksus-segmentet, at Bali Catamarans ønsker at gå foran. Også bæredygtighed har franskmændene inviteret med ombord på Bali 5.8, der er udstyret med solpaneler:

- Bali 5.8 tilbyder udvidet selvforsyning gennem bidrag fra vedvarende energi takket være integrationen af store solpaneler, forklarer 

Læs mere om katamaranen, som får premiere på Cannes Yachting Festival i september, hos Bali Catamarans her.

content-loader
content-loader
content-loader