Gå til hoved-indhold

90-årig på kold tursejlads i Wayfarer udfor Dragør

Ken-Krist. H. Jensen på 90 år, har i 52 år sejlet Wayfarer W1348 "Maitken" fra 1966. Her filmes fra oktober-sejlads på Øresund. Turen går ofte til Sverige, men også til Oslo eller Sjælland Rundt.

 

Sara: Eventyret er ikke altid, som du drømmer om

To små drenge på 40 fod kræver tålmodighed - mere end Sara Sulkjær havde forventet. Selvom eventyret forkortes, er sidste kapitel ikke skrevet, og i horisonten venter nye mexicanske oplevelser på vand og land.

Maria på langtur som gast i Caribien: Fra værft til Bounty ø

Minbaad.dk's journalistelev, 19-årige Maria, sejler de næste tre måneder rundt i det caribiske øhav ombord på en 43 fods stålbåd, hvor turen byder på eksotiske og autentiske øer samt livet som langturssejler.

Sara: Vi har krydset grænsen til det kriminelle Mexico

I en tyk tåge kunne Minbaad.dk’s Sara Sulkjær hejse det mexicanske gæsteflag. Mens landet er behængt med et tvivlsomt omdømme, er gæster garanteret store smil fra de lokale i gaderne.

Cille om undervisning til søs: En anden slags læring for børn virker

Efter at have sejlet rundt i verden i to år, er familien Rosentoft hjemme. Børnene er begyndt i skole og den undervisning de har fået på S/Y Johanna undervejs har stået sin prøve.

 

Sara: Selv harmløse langturssejlere går ikke under politiets radar

Betjentene i Californien tager jobbet alvorligt og uddeler gerne bøder til gæstesejlere. Imens mødes rige amerikanere til vin og taco-torsdag i flotte yachtclubs. Sara Sulkjær skriver fra San Diego.

Sara på langtur: Når bunden forsvinder, og du må lede efter fortøjningen

Langturssejlads med en amerikansk familie kræver gå-på-mod og store muskler. Minbaad.dk’s Sara Sulkjær er fløjet over Atlanten, hvor hun de næste fire måneder vil sejle i USA og Mexico.

25-årig fra Egå sejler jorden rundt efter kort tid som skipper

Kasper Jakob Haarup er taget ud på 3-4 års jordomrejse på skibet 'Edith'. Kasper har få års sejlererfaring i baggagen, men glæder sig til fællesskabet ombord. Planen er at holde jul i Caribien.

Cille Rosentoft: Ja, tag bare ungerne med på langtur!

Cille og Christian Rosentoft tog ungerne med på langtur i to år, en beslutning der blev stillet mange spørgsmål til. De valgte ikke at spørge børnene om tilladelse, og det var en god beslutning.

Familien Veber krydsede Atlanten i 30 fods båd - nu ny bog

Familien Veber sejlede 15 måneders langturssejlads til Caribien. I en ny bog 'Et år uden sko - Fra Parcelhus til palmestrand' fortæller de om idéen og selve rejsen, som foregik på lavt budget.