Gå til hoved-indhold

Kursus skal hjælpe nye sejlere på vandet

Elever, der har taget duelighedsbeviset, får nu en lettere overgang fra skolebådsundervisning til sejlads i egen turbåd i Vallensbæk. Første hold starter mandag.

Havana skal fragtes af Mærsk - sæsonafslutning i aften

Drengenes sejltur lakker mod enden. I sensommeren forventes Havana igen at lægge til i København efter at være fragtet på skib gennem Aden-bugten.

Signe fortæller om Bahamas’ bedste brød

Det brød vi købte, var et hvidt brød med en kokos og sukkerblanding i midten. Det står nok ikke øverst på listen over ernæringsrigtigt mad, men det smager fantastisk!

Signe: Ny ankerteknik?

Signe og Henrik sad fast på Bahamas. Vi prøvede at sætte motoren i fuld bak, mens vi hang ud over siden for at tippe båden fri, siger Signe Storr, der tog en drink i stedet.

Sådan navigeres gennem Antarktis med drone

I januar 2016 sejlede australske Pelagic Expedition 'Sailing to climb' i Antarktis. Se kort og lang udgave af filmen.

Signe i cruiser-by med poker, yoga og vandgymnastik

I Bahamas og andre steder i Caribien, er der små cruiser-byer, og vi er nu sejlet til det mest populære samlingssted for cruisere i Exumas; George Town. Læs også om svømmende grise.

Malene: Sådan forberedes langturssejlads mentalt

Vi kender drejebogen til det almindelige liv og er godt i gang med at leve det. Har gode jobs, et fantastisk netværk og sunde interesser, skriver Malene Wilken i dagbog ét år inden afrejse.

Kurs mod fjerne kyster tirsdag aften kl. 20

Familien Beha Erichsen ankommer til det fjerne ø-rige Vanuatu, der er kendt for sin voldsomme natur. Se hvor Vanuatu med 185.000 indbyggere ligger.

Signe på Exumas: Vækket af tågehorn midt om natten

- Vi blev vækket lidt før midnat, da nabobåden blinkede med sin lommelygte imod os og tudede i sit tågehorn, blogger Signe Storr, da to ankre pludselig rev sig løs i Caribien.

Mumificeret lig sad i kahytten på sejlbåd

Liget af en mumificerede 59-årige tysker blev fundet 40 kilometer fra kysten øst for Filippinerne. Om bord fandt man fotoalbums, dåsemad, tøj og personlige papirer.